Camyuva

Camyuva


camÇamyuva er en idyllisk liten ferielandsby ca. 5 km fra Kemer. Çamyuva var for noen få år siden en liten bygdelandsby omgitt av appelsin-, mandarin- og sitronlunder. På kort tid er det bygget små og store hoteller, pensjonater og ferieklubber. 2km strand, og byområdet er også bygd opp med moderne infrastruktur. Ca 17.000 innbyggere.
Fra hovedveien domineres utsikten av furutrær, og hvor den fine sandstranden nesten ikke er synlig. Hvis man kjører lokalveien fra Kemer (ca. 5 km) ser man hotellene, parkene, badeanleggene og ferieklubbene, som alle ligger langs stranden. Fra sjøsiden får man inntrykk av stedets karakter, med en kilometerlang sandstrand omkranset av diskre hoteller. Stedet ligger på en stor slette som deles i to deler av en stor elv. Elven er nesten tørrlagt på sommeren, men kan vokse veldig i regnperioder. På vestsiden ligger selve Çamyuva og på østsiden (mot Kemer) ligger Kiris.
Çamyuva har en egen fornøyelsespark/naturpark (se bilder) med en egen liten klatrevegg for de som ønsker å gjøre noe annet enn bare å ligge på stranden å sole seg. Çamyuva har også rideskole for dem som foretrekker det. Det er bare 10 min med bil til starten av den nye gondolbanen som åpnet i 2007.
Çamyuva har en spredt bebyggelse med ”to sentrum”. Her finnes restauranter, butikker og diskoteker.

REISEFAKTA OM Çamyuva:

Folkemengde 17.000 innbyggere
Transfer Ca. 1 time fra flyplassen
Kredittkort Aksepteres stort sett over alt
Minibanker Flere
Strand Lang sand/rullesten strand
Vikinghus-eiere har to strender som benyttes fritt.
Sport Varierte aktiviteter langs strendene. Tennis, volleyball og fotball.
Fornøyelser En del restauranter, barer og diskoteker. Egen naturpark med bl.a. klatrevegg
Shopping Stort utvalg i butikker som selger skinnvarer, gull, tepper, tekstiler, krydder, etc.
Severdigheter I nærheten av Kemer ligger flere steder som er verdt et besøk: Phaselis, Olympos, Aspendos, Manavgat, Perge, Demre, Side, Antalya, Pamukkale
Kommunikasjon Bra forbindelser med lokalbuss (dolmus).I sesongen er det buss hvert 15 min til Kemer. Bra bussforbindelser også med andre steder i Tyrkia. Leie av moped og bil. Taxi.
Handikappegnethet Kontakt oss for nærmere informasjon.
Telefon Fra Norge: Ring 00 90 242 + (hotellets nummer)
Luftkondisjonering Enten inkludert i prisen, eller mot et tillegg, jfr. vår brosjyre eller kontakt oss for nærmere informasjon
Deponering Enten inkludert i prisen, eller mot et tillegg, jfr. vår brosjyre eller kontakt oss for nærmere informasjon